Kannelliset raparperikupit (Pirkka 6-7/2011)

Pirkka 6-7/2011 s. 53

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 135 grammaa

Sarsa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 250g1811kcal3g1g203g0g
Kananmuna kuoreton 92g131kcal11.4g0.3g9.4g0g
Vehnäjauho puolikarkea 487g1671kcal49.6g340.8g5.8g17g
Kaurahiutale 100g374kcal14.5g56.9g7.3g10g
Leivinjauhe 8.3g15kcal0.4g3.1g0g0g
Vesi42g0kcal0g0g0g0g
Raparperi 1415g477kcal9.8g77.8g1.4g19.8g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 16g53kcal0g12.9g0g0.2g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g8.3g30kcal0.3g6.6g0.3g0g
Sokeri 283g1149kcal0g282.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5400g11418kcal178g1564.2g454.4g94g
Valittu annoskoko2700g5709kcal89g782.1g227.2g47g
Annoskoko puolitettuna1350g2855kcal44.5g391.1g113.6g23.5g
Arvot/100g100g212kcal3.3g29g8.4g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=235861