Feta-pinaattipiirakka

Voisulaan sekoitetaan juustoraaste ja mantelijauho, ja taikina painellaan piirakkavuoan pohjalle.

Paistetaan n. 10 min 175°C:ssa.

Sulata pinaatti ja sekoita täytteen ainekset keskenään.

Kaada täyte vuokaan ja ripottele juustoraaste pinnalle.

Paista 225 asteessa noin 20 minuuttia tai kunnes pinta on kauniin ruskea.

Ohje a la Karppi -sivustolta.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 75 grammaa

Krac
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 135g977kcal1.6g0.5g109.4g0g
Mantelijauhe (Mauste sallinen), annos 10g180g1043kcal39.3g35.7g90.8g0g
Grated cheese (Linessa), annos 200g337g959kcal99.3g11.8g57.2g0g
Sofra greek style salad cheese (Saksal.), annos 100g561g1531kcal112.2g5.6g123.4g0g
Pakastepinaatti rainbow673g135kcal20.9g3.4g5.4g8.7g
Kananmuna kuoreton 247g352kcal30.8g0.7g25.3g0g
Rasvaton maito, laktoositon maitojuoma, d-vitamiinia 1ug 449g120kcal14.8g13.9g0g0g
Valkosipuli 7.9g8.5kcal0.6g1.3g0g0.2g
Grated cheese light juustraaste (Linessa), annos 50g112g301kcal32g2.7g17.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5400g10850kcal703g151.2g858.8g17.8g
Valittu annoskoko2700g5425kcal351.5g75.6g429.4g8.9g
Annoskoko puolitettuna1350g2712kcal175.8g37.8g214.7g4.5g
Arvot/100g100g201kcal13g2.8g15.9g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=295697