Kanaa parsakaalin ja herneiden kanssa

Paista kanapihvit panulla.

Siirrä syrjään lautaselle.

Huuhdo tarvitaessa pannu puhtaaksi ja lisää hippu öljyä pannuun ja parsakaalit.

Paista parsakaalit puoli kyypsiksi ja lisää paloiteltu kana ja puolikas limen mehu sekä noin desin verran vettä halutesassi suolaa.

Kansi päälle ja anna kypsyä muutaman minuutin ajan.

lisää lopuksi herneet ja kansi taas päälle anan hautua hetki kunnes parsakaali on täysin kypsää ja nauti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 150 grammaa

Mona0211
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali, tuore, 257g1127g338kcal51.8g22.5g3.4g18g
Herne 271g186kcal13.7g25.3g1.1g8.4g
Lime, kuorittu, annos 50g113g41kcal0.7g2.5g1.2g3.2g
Kananpojan minuuttipihvi yrtti-valkosipuli (Kariniemi), annos 150g676g811kcal148.7g6.1g23.7g3.4g
Vesi451g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 63g558kcal0g0g63.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5400g3869kcal429.8g112.8g185g66g
Valittu annoskoko2700g1935kcal214.9g56.4g92.5g33g
Annoskoko puolitettuna1350g967kcal107.5g28.2g46.3g16.5g
Arvot/100g100g72kcal8g2.1g3.4g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=326041