Kesäkurpitsaröstit

1 iso kesäkurpitsa
½ pkt savupekonia
1 sipuli
1 valkosipulin kynsi
2 munaa (tai 1, sitomaan massaa)
emmentalraastetta (n. kourallinen)
currya, suolaa, mustapippuria
timjamia

Raasta kesäkurpitsa ja sipuli, valuta lävikössä (voit sirotella suolaa päälle) ja puristele mahdollisimman kuivaksi.

Silppua pekoni, ruskista.

Pienennä pekonia vielä paistamisen jälkeenkin.

Sekoita kaikki ainekset keskenään.

Paista pieniä lettusia aluksi kuumalla pannulla, vähennä lämpöä ja anna kypsyä.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 75 grammaa

Katrin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 1286g232kcal7.2g32.1g5.1g9g
Sipuli 309g93kcal3.9g14.8g0.6g5.2g
Kananmuna kuoreton 283g404kcal35.4g0.8g29g0g
Pekoni rasvainen 309g1160kcal37g0g114.2g0g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa309g926kcal71g0g71g0g
Voi 206g1492kcal2.4g0.8g167.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5400g8614kcal313.8g97g774.2g28.4g
Valittu annoskoko2700g4307kcal156.9g48.5g387.1g14.2g
Annoskoko puolitettuna1350g2154kcal78.5g24.3g193.6g7.1g
Arvot/100g100g160kcal5.8g1.8g14.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=339425