Rasvanpolttokeitto

Pese ja pilko aineet älä kuori.

tee keitto, tomaatit ja sitruunamehu viimeseksi.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 225 grammaa

Tiimaha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)60g16kcal0.8g2.9g0.1g1g
Kukkakaali 480g115kcal8.7g10.6g1.4g11g
Pinaatti 150g20kcal2.4g0.6g0.4g1.9g
Paprika keskiarvo 120g34kcal1.1g5.1g0.5g2.3g
Lehtiselleri, varsiselleri (1 varsi suunnilleen)180g20kcal2g2g0.4g1.8g
Porkkana, keskikokoinen 65g240g67kcal1.4g14.3g0.5g6g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g480g97kcal2.9g18.2g1.4g6.7g
Vesi, vesijohtovesi 959g0kcal0g0g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g10g10kcal0.8g1.6g0.1g0.2g
Persilja 4.8g1.3kcal0.1g0.1g0g0.4g
Sitruunamehu, laimentamaton18g3.8kcal0.1g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5400g771kcal40.6g111.4g9.6g62.6g
Valittu annoskoko2700g385kcal20.3g55.7g4.8g31.3g
Annoskoko puolitettuna1350g193kcal10.2g27.9g2.4g15.7g
Arvot/100g100g14kcal0.8g2.1g0.2g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=421795