Juustopiirakka

Raasta västerbottensost ja parmesani.

Sekoita ricottajuustton sekaan.

Yhdistä kerman, voisula ja munat.

Kaada juustoseoksen joukkoon.

Lisää jauhot ja pippuri.

Sekoita ja kaada vuokaan.

Paista noin 30 min 175-astetta.

Anna jäähtyä ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 75 grammaa

Elvis1935
AineksetMääräEnergiaPHRK
Västerbottensost juusto (Västerbottensost), annos 10g600g2401kcal144.1g9g198.1g0g
Parmesanjuusto (Fiorucci), annos 10g150g582kcal49.5g0g42.6g0g
Ricotta, Castelli750g1276kcal97.6g18.8g90.1g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)450g720kcal12.2g12.2g67.5g0g
Kananmuna kuoreton 495g707kcal61.9g1.5g50.8g0g
Voi 150g1089kcal1.8g0.6g122g0g
Vehnäjauho puolikarkea 98g335kcal9.9g68.3g1.2g3.4g
Mustapippuri 6g17kcal0.7g2.3g0.2g1.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5400g14253kcal755.4g225.4g1145g10g
Valittu annoskoko2700g7126kcal377.7g112.7g572.5g5g
Annoskoko puolitettuna1350g3563kcal188.9g56.4g286.3g2.5g
Arvot/100g100g264kcal14g4.2g21.2g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=433194