Kaurakakku (maidoton, laktoositon, gluteeniton, kananmunaton)

Pohja:

125g Laktoositonta Flora-leivontamargariinia
1,5dl sokeria
4dl kaurahiutaleita
1dl Provena kaurajauhoja
1tl suolaa
1tl ruokasoodaa
1dl GoGreen kaurajuomaa

Täyte:

2prk (4dl) GoGreen kauravaniljakastiketta
3kpl banaaneja
viinirypäleitä

Valmista ensin pohja: Sulata margariini ja sekoita kaikki muut ainekset margariinin joukkoon.

Levitä seos uunipellille ja paista 200-asteessa noin 15min.

Ota pois siinä vaiheessa, kun pohjaan tulee ihan hieman väriä.

Annan pohjan jäähtyä hetki ja puolita veitsellä kahteen osaan.

Vatkaa vaniljakastikkeet vaahdoksi.

Peseviinirypäleet ja kuori sekä viipaloi banaanit.

Laita pohjan toinen puoli alimmaiseksi, väliin vaniljavaahtoa ja banaaniviipaleet.

Laita toinen kauralevy päälle ja lisää tämänkin päälle vaniljavaahtoa sekä viinirypäleet.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 135 grammaa

Rebeliini
AineksetMääräEnergiaPHRK
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 209g1482kcal1.6g0.8g166.9g0g
Sokeri213g864kcal0g212.6g0g0g
Kaurahiutale 267g999kcal38.7g152.2g19.5g26.7g
Kaurajauho 92g344kcal13.3g52.3g6.7g9.2g
Kaurajuoma, maidoton, lisätty kalsiumia 167g64kcal1.7g10g1.7g1g
Vanilla vaniljakastike gogreen668g1402kcal3.3g140.2g93.5g3.3g
Banaani, kuorittu 584g508kcal6.2g106.9g2.3g10.5g
Viinirypäle, keskiarvo, kivetön, vihreä/tumma 501g371kcal3.8g77.6g2g5.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5400g12070kcal137.2g1505.2g585.2g112.4g
Valittu annoskoko2700g6035kcal68.6g752.6g292.6g56.2g
Annoskoko puolitettuna1350g3018kcal34.3g376.3g146.3g28.1g
Arvot/100g100g224kcal2.5g27.9g10.8g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=91343