Hirvenlihapata

Liha kuutioidaan halutun kokoiseksi, siihen otetaan väri pannulla (Flora kevyt culinesse) ja halutessa maustetaan pippurilla ja suolalla.

Sipuli ja paprika pilkotaan "suupaloiksi", porkkana pienemmäksi.

Sitten vaan kaikki ainekset pataan, kansi päälle ja kypsennyt 200 asteessa 1,5-2h.

--> Mitä pidempi kypsennysaika, sitä mureampi lihasta tulee.

--> Hirvenliha voidaan korvata poron-, naudan- tai sianlihalla)

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 193 grammaa

Ripititta
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenliha 701g787kcal148g0g21g0g
Sipuli (kuorittu)350g95kcal4.6g16.8g0.7g6g
Paprika punainen 438g128kcal4.1g19.7g1.8g8.3g
Porkkana 350g115kcal2.2g19.5g0.7g8.9g
Tomaattimurska valkosip. (rainbow)350g140kcal3.9g25.2g1.8g4.9g
Flora kevyt culinesse (Unilevel), annos 500g53g242kcal0.3g0.3g26.8g0g
Flora ruoka kevyt & paksu438g263kcal4.4g19.7g17.5g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow23g59kcal2.3g2.3g4.6g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5404g3656kcal339.6g207g149.8g57g
Valittu annoskoko2702g1828kcal169.8g103.5g74.9g28.5g
Annoskoko puolitettuna1351g914kcal84.9g51.8g37.5g14.3g
Arvot/100g100g68kcal6.3g3.8g2.8g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=107752