Jauhelihakastike

Ruskista Jauheliha ja mausta.

Laita lihat lautaselle odottamaan.

Hienonna suolakurkut.

Ruskista jauhot kuumalla pannulla ja lisää vesi, suurusta kastike vettä kiehuttamalla ja sekoittamalla, kunnes liemi on tasaista.

Lisää kasvisliemikuutio ja tuorejuusto.

Mausta ja anna kiehua hetki.

Lisää jauheliha ja suolakurkut ja hiukan vettä.

Sekoita ja anna kiehua miedolla lämmöllä n. 5min välillä sekoittaen.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 193 grammaa

Milliina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g1404g2386kcal266.7g0g140.4g0g
Sunnuntai Täysjyvävehnäjauho (Raisio)70g218kcal11.9g37.9g2g9.1g
Oivariini, 80 normaalisuolainen25g177kcal0.2g0.2g19.7g0g
Suolakurkku (Rainbow)88g26kcal0.7g5.2g0.1g0g
Vesi1053g0kcal0g0g0g0g
Tuorejuusto Creme Bonjour Vsipuli light35g63kcal2.9g1.3g5.3g0g
Jauhelihamauste, annos 15g11g0.3kcal0g0.1g0.1g0g
Kasvisliemikuutio 18g53kcal1.7g2.4g4.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5404g5848kcal568.2g94.2g343.4g18.8g
Valittu annoskoko2702g2924kcal284.1g47.1g171.7g9.4g
Annoskoko puolitettuna1351g1462kcal142.1g23.6g85.9g4.7g
Arvot/100g100g108kcal10.5g1.7g6.4g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=196014