Omenakakku

Sulata voi, anna jäähtyä.

Sekoitaloput aineet taikinaan, paista voidellussa, leivinpaperilla pingotetussa irtopohjavuoassa 50 min 175 asteessa.

Sekoita kuorrutteen aineet ja kuorruta kakku täysin jäähtyneenä.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 169 grammaa

Anita73
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g266g1942kcal2.7g2.7g212.9g0g
Sokeri 226g918kcal0g225.9g0g0g
Muna, annos 60g240g210kcal18.1g2g14.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 259g890kcal26.4g181.6g3.1g9.1g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g10g40kcal0g9.9g0g0g
Omena, kotimainen, keskiarvo, kuorineen 1064g379kcal1.7g75.7g1g21.3g
Voi, 1 tl, 5 g80g583kcal0.8g0.8g63.9g0g
Sulatejuusto, rasvaa 20-24 %, keskirasvainen 160g475kcal29.6g4g38.3g0g
Tomusokeri 1dl=60g399g1597kcal0g399.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5408g14067kcal158.6g1803.4g667.4g60.8g
Valittu annoskoko2704g7034kcal79.3g901.7g333.7g30.4g
Annoskoko puolitettuna1352g3517kcal39.7g450.9g166.9g15.2g
Arvot/100g100g260kcal2.9g33.3g12.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=311107