Banaanipannari

Tee pannaritaikinanormaalisti, anna turvota.

Paista voidellulla Teema-paistinvadilla 225 asteessa 10 minuuttia.

Katkaise ja puolita banaanit.

Levitä banaanit pannarin päälle, ripottele sokeri pinnalle ja valuta sulatettu rasva päälle.

Jatka paistamista noin puoli tuntia.

Nauti lämpimänä jäätelön kanssa.

Tupla-annoksesta tulee uunipannullinen.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 271 grammaa

Almatar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 41g142kcal4.2g28.9g0.5g1.4g
Suola, annos 3g0.5g0kcal0g0g0g0g
Maito, Kevyt125g58kcal4g6g1.9g0g
Kananmuna kuoreton 28g39kcal3.4g0.1g2.8g0g
Voimariini, pehmeästi levittyvä6.3g43kcal0.1g0.1g4.7g0g
Banaani, keskikokoinen painaa 120g60g51kcal0.7g11g0.2g1.1g
Ruokosokeri10g41kcal0g10g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana542g745kcal24.8g112.2g20.2g5g
Valittu annoskoko271g373kcal12.4g56.1g10.1g2.5g
Annoskoko puolitettuna136g186kcal6.2g28.1g5.1g1.3g
Arvot/100g100g138kcal4.6g20.7g3.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=168826