Mansikka raparperipiirakka

Sekoita huoneenlämpöinen voi, kananmuna, sokeri, kaurahiutaleet, vehnäjauhot ja leivinjauhe keskenään.

Taputtele 28 cm pyöreään vuokaan.

Leivitä päälle raparperit ja mansikat.

Sekoita kananmuna, sokeri, vaniljasokeri ja kermaviili keskenään ja levitä piirakan päälle.

Paista 200 asteessa n 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1239 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g22g160kcal0.2g0.2g17.5g0g
Kananmuna kuoreton 12g17kcal1.5g0g1.2g0g
Sokeri 19g76kcal0g18.6g0g0g
Kaurahiutale 18g66kcal2.5g10g1.3g1.7g
Vehnäjauho puolikarkea 28g98kcal2.9g19.9g0.3g1g
Leivinjauhe 2.2g3.8kcal0.1g0.8g0g0g
Raparperi 50g17kcal0.3g2.8g0.1g0.7g
Mansikka, pakastettu, 1,5 dl 100 g55g22kcal0.3g4g0.3g1g
Kanamuna kuoreton, annos 100g12g17kcal1.5g0g1.2g0g
Sokeri 8.7g36kcal0g8.7g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.9g3.5kcal0g0.9g0g0g
Kermaviili,kevyt (Pirkka), annos 200g44g35kcal1.1g1.7g2.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana542g1099kcal20.8g135.2g49g8.8g
Valittu annoskoko271g549kcal10.4g67.6g24.5g4.4g
Annoskoko puolitettuna136g275kcal5.2g33.8g12.3g2.2g
Arvot/100g100g203kcal3.8g25g9g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=395000