Sirkan jäätelökakku

Vatkaa munankeltuaiset ja sokeri vaahdoksi, lisää sulatejuusto vahtoon.

Vatkaa munanvalkuaiset vaahdoksi.

Vatkaa kerma vaahdoksi ja lisää vaniljasokeri.

Sekoita seokset keskenään.

Laita irtopohjavuoan pohjalle Digestive-keksin murusia (3 keksiä).

Kaada päälle ”jäätelöseos”.

Sirottele päälle taas 3 Digestive-keksin muruset.

Laita vuoka pakastimeen yöksi.

Sulaa nopeasti eli syötävä heti.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 723 grammaa

Anselmi55
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuohukerma,valio,2dl113g383kcal2.3g3.4g39.4g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g3g12kcal0g3g0g0g
Kananmuna kuoreton 21g29kcal2.6g0.1g2.1g0g
Sokeri 64g259kcal0g63.7g0g0g
Olympia perinteinen (Valio), annos 100g38g94kcal5.3g1.3g7.5g0g
Välipalakeksi, digestive 34g144kcal2.2g19.9g6.2g1.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana542g1842kcal24.8g182.8g110.4g2.2g
Valittu annoskoko271g921kcal12.4g91.4g55.2g1.1g
Annoskoko puolitettuna136g460kcal6.2g45.7g27.6g0.6g
Arvot/100g100g340kcal4.6g33.7g20.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=313912