Parsakeitto

Kuori parsat, keitä ne kaikkien ainesten kanssa pehmeiksi.

Soseuta tehosekoittemella tasaiseksi.

Paseeraa siivilän läpi kahdesti ja tarkista maku.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 217 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Siirappi 6.3g19kcal0g4.6g0g0g
Ruokakerma (Flora), annos 250g52g31kcal0.5g2.3g2.1g0g
Kasvisliemikuutio 4.6g14kcal0.4g0.6g1.1g0.1g
Parsa 208g32kcal2.7g2.5g0.4g3.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana543g193kcal7.2g20g7.2g6.4g
Valittu annoskoko271g96kcal3.6g10g3.6g3.2g
Annoskoko puolitettuna136g48kcal1.8g5g1.8g1.6g
Arvot/100g100g36kcal1.3g3.7g1.3g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=175894