Kaalisökö

Paistetaan jauheliha (käytin peuraa kun sitä on pakkasessa) mustapippurin, sipulin ja suolan kanssa.

Paistetaan silputtu kaali, lisätään siihen vähän siirappia ja kourallinen yrttejä (kynteliä, salviaa, timjamia ym.) ja suolaa.

Keitetään riisi.

Sitten vaan sekoitetaan kaikki.

Syödään puolukan, ketsupin tai soijakastikkeen kanssa.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 217 grammaa

Eijairmeli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Riisi tumma 16g56kcal1.1g11.6g0.4g0.6g
Kaali, valkokaali143g30kcal1.7g4.9g0.3g3g
Peurapaisti, käsittelemätön89g89kcal19.6g0g1.2g0g
Sipuli (kuorittu)18g4.8kcal0.2g0.9g0g0.3g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl1.8g16kcal0g0g1.8g0g
Siirappi 3.6g11kcal0g2.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana543g414kcal45.2g40g7.4g7.8g
Valittu annoskoko271g207kcal22.6g20g3.7g3.9g
Annoskoko puolitettuna136g104kcal11.3g10g1.9g2g
Arvot/100g100g76kcal8.3g7.4g1.4g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=178531