Mantelikuitusämpylät (karppaus)

Muunneltu resepti karppaus.

Info:sta löytyvästä mantelileipä reseptistä.

Vatkaa munat ja rahka keskenään, mittaa toiseen kulhoon kuivat aineet ja sekoita, lisää kuivat aineet munarahkaan ja sekoita, lopuksi lisää juustoraaste.

Paista 200-225c niin kauan, että ovat kauniin ruskeita.

n.10-15min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 90 grammaa

Mendolf
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 83g118kcal10.3g0.2g8.5g0g
Rahka, maitorahka , maustamaton, rasvaa <0,5 % 23g13kcal2.2g0.7g0.1g0g
Emmental juustoraaste, lidl100g368kcal29g0g28g0g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g40g240kcal8.4g2.6g21.6g0g
Leivinjauhe 7.5g13kcal0.4g2.8g0g0g
Psyllium vuohelan herkku (Farina), annos 5g7.5g2.4kcal0g0g0g6g
Kuidukas, kolmen viljan leseseos (Myllyn paras)11g29kcal1.9g3.8g0.7g3.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana543g1567kcal104.4g20.2g117.8g18.8g
Valittu annoskoko271g783kcal52.2g10.1g58.9g9.4g
Annoskoko puolitettuna136g392kcal26.1g5.1g29.5g4.7g
Arvot/100g100g289kcal19.2g3.7g21.7g3.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=236488