Kesäkurpitsa-pähkinäpaistos

Kesäkurpitsaa 2-3 kpl suikaloituna, soijarouhetta 2 dl, 1 dl punaisia linssejä, 1,2 dl hasselpähkinärouhetta, vettä 2-3 dl, kookosmaitoa 1 säilyketölkki, suolaa.

sekoita ainekset isossa uunivuoassa ja paista 175 asteessa noin 20 minuttia.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 217 grammaa

Veraelina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 161g29kcal0.9g4g0.6g1.1g
Hasselpähkinä 14g90kcal2g0.5g8.5g2.4g
Soijarouhe, tumma (Soyappetit), annos 40g11g34kcal5.6g3g0.1g1.7g
Punainen linssi risenta 500g=6dl15g45kcal3.7g7.4g0.1g1.3g
Kookosmaito (Eldorado), annos 400g71g114kcal1.1g0.7g12.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana542g624kcal26.6g31.2g42.8g13g
Valittu annoskoko271g312kcal13.3g15.6g21.4g6.5g
Annoskoko puolitettuna136g156kcal6.7g7.8g10.7g3.3g
Arvot/100g100g115kcal4.9g5.8g7.9g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=251994