Pähkinä-omenakakku

1) Kuori ja kuutioi omenat ja sekoita joukkoon kaneli.

2) Sulata ja jäähdytä rasva.

Vaahdota kananmunat ja sokeri ja sekoita voisula munavaahtoon.

3) Sekoita korppu-, vehnäjauho ja leivinjauhe keskenään.

4) Lisää jauhot taikinaan sekä omenakuutiot ja maito.

5) Kaada voideltuun ja korppujauhotettuun vuokaan (n. 2l vetoinen).

Paistetaan uunin alaosassa 175 asteessa noin 50 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 155 grammaa

Marie83
AineksetMääräEnergiaPHRK
Omena, kotimainen, keskiarvo, kuorineen 88g31kcal0.1g6.2g0.1g1.8g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0.7g2.4kcal0g0.5g0g0g
Margariini 60%, keskiarvo 33g175kcal0.1g0.1g19.7g0g
Kananmuna kuoreton 36g52kcal4.5g0.1g3.7g0g
Sokeri 37g151kcal0g37.2g0g0g
Maapähkinä 15g87kcal3.9g2g6.6g2.4g
Korppujauho 44g161kcal4.6g32.8g0.5g2.3g
Luomu täysjyvävehnäjauho (Myllärin), annos 20g4.4g15kcal0.5g2.6g0.1g0.5g
Leivinjauhe 2.2g3.8kcal0.1g0.8g0g0g
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 11g3.7kcal0.3g0.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana543g1363kcal28.2g165.6g61.4g14g
Valittu annoskoko271g681kcal14.1g82.8g30.7g7g
Annoskoko puolitettuna136g341kcal7.1g41.4g15.4g3.5g
Arvot/100g100g251kcal5.2g30.5g11.3g2.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=309739