Kanaa ja kasviksia

Pilko rintafileet ja vihannekset.

Laita vesi kiehumaan ja keitä parsakaalia muutama minuutti.

Laita pannulle kananrintafileet, paprika, kesäkurpitsa ja sipuli.

Paista kevyesti.

Mausta suolalla ja pippurilla.

Lisää herkkusienet ja anna hautua hetken kannen alla.

Lisää riisiviinietikka, soija ja mirin.

Kaada joukkoon valutetut parsakaalit.

Kypesennä kannen alla, kunnes kana on kypsynyt.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 310 grammaa

Tinas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 18g3.2kcal0.1g0.4g0.1g0.1g
Herkkusieni 53g8.4kcal1.1g0.2g0.2g0.8g
Paprika keltainen 21g6.3kcal0.2g1.1g0g0.4g
Sipuli 14g4.2kcal0.2g0.7g0g0.2g
Parsakaali brokkoli 70g25kcal3.2g1.4g0.2g1.7g
Japanilainen soijakastike vähemmän suolaa (Rainbow), annos 5g5.2g3.7kcal0.4g0.4g0.2g0g
Mirin seasoning (Blue dragon), annos 30g5.2g12kcal0g2.8g0g0g
Riisiviinietikka, pullo (Narcissus), annos 15g1.7g5.8kcal0g0g0g0g
Broilerin nahaton rintafilee84g87kcal19.4g0g1.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana542g308kcal49.2g14g4g6.4g
Valittu annoskoko271g154kcal24.6g7g2g3.2g
Annoskoko puolitettuna136g77kcal12.3g3.5g1g1.6g
Arvot/100g100g57kcal9.1g2.6g0.7g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=339369