Kesäkurpitsapata

Paista jauheliha, lisää sipuli ja valkosipuli.

Paista hetken aikaa.

Lisää tomaattipyre (tässä käytetty 2 purkkia = 500 g/ purkki).

Mausta oman maun mukaan.

Lämmitä uuni 180 asteeseen.

Pese kesäkurpitsa.

Halkaise ja poista siemenosa.

Siivuta kesäkurpitsa juustohöylällä.

Kesäkurpitsasiivut ja jauheliha-tomaattikastike ladotaan uunivuokaan samaan tapaan kuin esim.

lasagne.

Teen ensin kesäkurpitsa taso, lisää kastiketta, toinen kesäkurpitsa taso jne. päälimmäiseksijauheliha-tomaattikas
tike.

Kerrosten määrä riippuu astian koosta.

Paista n. 45 - 60 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 310 grammaa

Mirkka79
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha (Hk), annos 100g58g89kcal11.7g0g4.7g0g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g146g51kcal2.3g10.1g0.1g2g
Kesäkurpitsa zucchini 58g11kcal0.3g1.5g0.2g0.4g
Sipuli, paistettu 5.8g5.9kcal0.1g0.3g0.5g0.1g
Valkosipuli 2.9g3.2kcal0.2g0.5g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana542g319kcal29.2g24.8g11g5.2g
Valittu annoskoko271g159kcal14.6g12.4g5.5g2.6g
Annoskoko puolitettuna136g80kcal7.3g6.2g2.8g1.3g
Arvot/100g100g59kcal5.4g4.6g2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=377009