Mustikka-grahampuuro

Kiehauta vesi ja lisää ripaus suolaa.

Lisää grahamjauhot sekaan voimakkaasti vispaten.

Keitä 5 - 10 minuuttia.

Lisää sekaan mustikat ja jatka kypsentämistä 5 - 8 minuuttia.

Mausta sokerilla.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 310 grammaa

Hypoxipm
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi175g0kcal0g0g0g0g
Grahamjauho 29g95kcal3g17.5g0.6g2.9g
Mustikka metsä- 53g23kcal0.3g3.4g0.3g1.7g
Sokeri 15g60kcal0g14.9g0g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana543g356kcal6.6g71.6g1.8g9.2g
Valittu annoskoko271g178kcal3.3g35.8g0.9g4.6g
Annoskoko puolitettuna136g89kcal1.7g17.9g0.5g2.3g
Arvot/100g100g66kcal1.2g13.2g0.3g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=381729