Parsakaali-sipulikeitto

Keitä parsakaali kasvisliemessä, kuullota sipuli öljyssä ja lisää siihen hunaja.

Soseuta parsakaali ja lisää lopuksi siihen makea sipuli.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 434 grammaa

Kissala2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 94g33kcal4.3g1.8g0.3g2.3g
Sipuli 17g5.2kcal0.2g0.8g0g0.3g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl1.6g14kcal0g0g1.6g0g
Hunaja 2.2g7.2kcal0g1.8g0g0g
Kasvisliemi laimennettu 156g15kcal0.5g0.6g1.1g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana543g148kcal10g10g6g5.4g
Valittu annoskoko271g74kcal5g5g3g2.7g
Annoskoko puolitettuna136g37kcal2.5g2.5g1.5g1.4g
Arvot/100g100g27kcal1.8g1.8g1.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=412266