Kanttarellimuhennos (maidoton, laktoositon)

200g tuoreita kanttarelleja
200g pakastesipulikuutioita
20g (1rkl) sinistä Keiju-margariinia
2dl kauraruokakermaa
suolaa
valkopippuria

Paista kanttarellit ja sipulit Keijussa.

Lisää kaurakerma, suolaa ja hiven valkopippuria.

Anna hautua.

Tarjoa esimerkiksi lihamurekkeen seuralaisena.

Huomioi nesteen haihtuminen. 4 hlön annos painaa valmiina noin 250g.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 155 grammaa

Rebeliini
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanttarelli, tuore, annos 100g88g21kcal1.6g2.6g0.4g1.7g
Sipulikuutiot rainbow88g8.7kcal1.3g1.3g0g0g
Keiju kasvirasvalevite 70% (Raisio)8.8g55kcal0g0g6.1g0g
Kaurakerma, Oatley, 2.5 dl purkki88g131kcal0.9g5.2g11.4g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana543g432kcal7.6g18.2g35.8g4.6g
Valittu annoskoko271g216kcal3.8g9.1g17.9g2.3g
Annoskoko puolitettuna136g108kcal1.9g4.6g9g1.2g
Arvot/100g100g80kcal1.4g3.4g6.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=81888