Lämpöiset tonnikalaleivät

Lämpöisiä tonnikalaleipiä :D
leivät pellille laita päälle tonnikalaa, tomaattia, fetajuustoa ja raastetta/siivuja kevyttä juustoa.

Päälle uunista oton jälkeen lisää mustapippuri rouhetta tms. Aineksista voi tehdä myös massan johon lisää kevyttä ranskankermaa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 310 grammaa

Jojo70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Reissumies (Oululainen) 25g pala44g105kcal4.8g19.2g0.9g5.2g
Tonnikala vedessä 101g105kcal22.6g0g1.5g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g66g13kcal0.4g2.5g0.2g0.9g
Polar 5% juusto44g74kcal13.6g0g2.2g0g
Fetajuusto, Arla, 3%, 200g18g19kcal3.1g0.3g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana542g634kcal89g44g10.6g12.2g
Valittu annoskoko271g317kcal44.5g22g5.3g6.1g
Annoskoko puolitettuna136g159kcal22.3g11g2.7g3.1g
Arvot/100g100g117kcal16.4g8.1g2g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=96391