Karppi pata

Paista jauheliha ja mausta.

Kun jauheliha on paistunut lisää ruokakerma ja broilerin fileesuikaleet ja kebab lastut.

Sekoittele välillä ja anna paistua 10-15 minuuttia välillä maistaen niin kun maku on kohillaan niin valmista on :D

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1450 grammaa

Sepirott
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 75g166kcal13.1g0g12.8g0g
Broilerin fileesuikaleet (Portti), annos 250g47g52kcal8g0.5g1.9g0.3g
Kebablastut, Järvi-Suomen Portti 3x100g56g121kcal10.1g1.1g9g0.1g
Ruokakerma kevyt (Flora), annos 250g94g80kcal0.9g4.2g6.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana544g837kcal64.2g11.6g60.6g0.8g
Valittu annoskoko272g418kcal32.1g5.8g30.3g0.4g
Annoskoko puolitettuna136g209kcal16.1g2.9g15.2g0.2g
Arvot/100g100g154kcal11.8g2.1g11.1g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=262206