Banaanipannari

Tee pannaritaikinanormaalisti, anna turvota.

Paista voidellulla Teema-paistinvadilla 225 asteessa 10 minuuttia.

Katkaise ja puolita banaanit.

Levitä banaanit pannarin päälle, ripottele sokeri pinnalle ja valuta sulatettu rasva päälle.

Jatka paistamista noin puoli tuntia.

Nauti lämpimänä jäätelön kanssa.

Tupla-annoksesta tulee uunipannullinen.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 271 grammaa

Almatar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 413g1418kcal42.1g289.3g5g14.5g
Suola, annos 3g5g0kcal0g0g0g0g
Maito, Kevyt1252g576kcal40.1g60.1g18.8g0g
Kananmuna kuoreton 276g393kcal34.4g0.8g28.2g0g
Voimariini, pehmeästi levittyvä63g426kcal0.6g0.6g47g0g
Banaani, keskikokoinen painaa 120g601g505kcal6.6g110g2.4g10.8g
Ruokosokeri100g408kcal0g100.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5420g7452kcal247.6g1121.8g202.8g50.6g
Valittu annoskoko2710g3726kcal123.8g560.9g101.4g25.3g
Annoskoko puolitettuna1355g1863kcal61.9g280.5g50.7g12.7g
Arvot/100g100g138kcal4.6g20.7g3.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=168826