Kaalikääryleet

Keitä riisit kypsäksi(lihaliemikuutio vedessä)
kuullota sipuli pannussa (vähän voita)
sekoita jauheliha, kanamunat, mausteet, kerma,
sipuli, riisi löysäksi taikinaksi.

Keitä kaali kevyesti suolatussa vedessä.

Irrota lehdet sitä mukaan kun irtoavat hyvin.

POista kovat kannat.

Laita täytettä lehdelle n.0,5 dl ja kääri rullalle.

Laita kääryleet vuokaan sauma puoli alaspäin ja voitele voilla.

Laita kaalin keitinlientä lisäksi jos kääryleet näyttävät paiston aikana kuivilta.

Paista 175 astetta 40min ja käännä kääryleet.

Paista vielä 20 min ja vielä 20 min foliolla peitetttynä.

Nam, nam. sitten vaan herkuttelemaan.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 226 grammaa

Nuusku0
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, annos 100g1348g324kcal16.2g55.3g2.7g14.8g
Jauheliha, naudan, vähärasvainen, rasvaa 7 % 449g621kcal84.3g0g31.5g0g
Lihaliemikuutio Maggi17g46kcal1.5g1.2g3.8g0g
Pitkäjyväinen tumma riisi keittämätön (Pirkka), annos 85g150g554kcal13g113.8g5.5g6g
Vesi, vesijohtovesi 300g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 1.5g4.2kcal0.2g0.6g0g0.4g
Purjosipuli, annos 20g30g5.7kcal0.5g0.7g0.1g0.6g
Kanamuna, paistettu (pirkka)1.5g3.3kcal0.2g0g0.3g0g
Keltuainen, 20g, annos 20g30g19kcal1g0.1g7.5g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)300g479kcal8.1g8.1g44.9g0g
Suola, annos 3g11g0kcal0g0g0g0g
Voi 75g543kcal0.9g0.3g60.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5424g5199kcal251.8g360.2g314.4g43.6g
Valittu annoskoko2712g2599kcal125.9g180.1g157.2g21.8g
Annoskoko puolitettuna1356g1300kcal63g90.1g78.6g10.9g
Arvot/100g100g96kcal4.6g6.6g5.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=106199