Jouluinen juustokakku

Murskaa piparkakut pieneksi.

Sulata voi ja sekoita piparkakkumurun joukkoon.

Peitä irtopohjavuoan pohja leivinpaperilla ja levitä voi-piparkakkuseos vuoan pohjalle tasaisesti.

Valmista täyte: Laita liivatteet likoamaan kylmään veteen.

Vatkaa Flora Vispi, sekoita joukkoon tuorejuusto, omena-päärynäsoseet sokeria 1dl, vanilliinisokeri, kanelia 1tl ja sekoita tasaiseksi.

Sulata 6kpl liivatteita pienessä tilkassa kuumaa vettä ja sekoita tasaisena nauhana täytteen joukkoon.

Kaada vuokaan ja anna hyytyä yön yli jääkaapissa.

Seuraavana päivänä tee kiille: Laita 3kpl liivatteita likoamaan kylmään veteen.

Raasta omenat.

Sekoita kattilassa vesi, 0,5dl sokeria ja 1tl kanelia.

Kuumenna koko ajan sekoittaen ja anna kiehahtaa.

Ota pois levyltä ja lisää sitruunan mehu, omenaraaste ja liivatteet.

Sekoita.

Kaada varovasti vuokaan täytteen päälle ja anna hyytyä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 226 grammaa

Talvikki82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi300g0kcal0g0g0g0g
Piparkakku Annas270g1295kcal16.2g186.1g53.9g7g
Voi 112g815kcal1.3g0.4g91.4g0g
Flora vispi 20%375g824kcal11.2g18.7g74.9g0g
Viola 13% tuorejuusto, maustamaton300g480kcal24g12g39g0g
Päärynää ja omenaa soseena, 125g (Nestle bona)450g202kcal2.2g53.9g0.4g6.7g
Sokeri 191g775kcal0g190.8g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka15g60kcal0g14.8g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g15g55kcal0.5g11.9g0.5g0g
Liivate 67g235kcal57.7g0g0.1g0g
Omena, Golden delicious 200g599g216kcal1.2g49.1g0.3g9g
Sitruunamehu, laimentamaton19g3.9kcal0.1g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5424g9921kcal228.8g1076g521g45.4g
Valittu annoskoko2712g4960kcal114.4g538g260.5g22.7g
Annoskoko puolitettuna1356g2480kcal57.2g269g130.3g11.4g
Arvot/100g100g183kcal4.2g19.8g9.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=206278