Luomusämpylät

Liuota hiiva lämpimään veteen, sekoita siirappi ja 6 dl jauhoja sekaan ja anna taikinajuuren muhia 20 min. Lisää loput aineet, tee löysähkö taikina, kohota 15 min. Leivo sämpylöiksi, kohota ja paista.

225 astetta n. 10 min

Reseptistä tulee n. 17 annosta ja yksi annos painaa n. 97 grammaa

Lepuuttaja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Myllärin sämpyläjauhoseos 1 dl = 70g1489g4987kcal178.6g982.5g35.7g122.1g
Grahamjauho 91g298kcal9.6g55.2g2g9g
Siirappi 66g200kcal0.1g49g0g0g
Pellavansiemen kokonainen/rouhe 66g214kcal19.2g4.6g13.2g20.2g
Seesaminsiemen, kuorineen 53g357kcal14.2g3.7g30.7g6.5g
Rypsiöljy 41g366kcal0g0g41.4g0g
Vesi827g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 83g62kcal10.9g0.9g0.3g5.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5432g12966kcal465.2g2191.8g246.6g327g
Valittu annoskoko2716g6483kcal232.6g1095.9g123.3g163.5g
Annoskoko puolitettuna1358g3242kcal116.3g548g61.7g81.8g
Arvot/100g100g239kcal8.6g40.3g4.5g6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=143010