Bataattisipulikeitto

Keitä kuoritut ja pilkotut sipulit ja bataatti pehmeäksi suolavedessä.

Survo soseeksi ja lisää ruokakerma, ja tarvittaessa tilkka vettä.

Tarkista suola ja mausta sitruunapippurilla.

Anna hautua kannen alla 10min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 272 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Bataatti, kuorittu 167g135kcal2.6g28.1g0.1g5g
Sipuli (kuorittu)18g5kcal0.2g0.9g0g0.3g
Vesi, vesijohtovesi 50g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl33g28kcal0.5g1.5g2.3g0g
Suola, annos 3g2.5g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0.8g1.4kcal0.1g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana544g340kcal6.8g61.6g4.8g10.6g
Valittu annoskoko272g170kcal3.4g30.8g2.4g5.3g
Annoskoko puolitettuna136g85kcal1.7g15.4g1.2g2.7g
Arvot/100g100g62kcal1.2g11.3g0.9g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=279920