Tonnikalakatkarapukastike

Kypsennä sipulisilppua rasvassa.

Lisää 2 prk tonnikalaa ja katkaravut.

Lopuksi ruokakerma, anna kiehahtaa.

Mausta tillillä.

Tarjoa pastan kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 136 grammaa

Aamunkoitto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Abba tonnikalaa tomaatissa 185g124g148kcal18.5g8.6g3.7g0g
Katkarapu pakaste (Pirkka), annos 180g60g40kcal9g0g0.4g0g
Ruokakerma hyla luomu 15% (Valio), annos 200g67g107kcal1.4g2.5g10g0g
Sipuli 17g5kcal0.2g0.8g0g0.3g
Oivariini, 60 (100g)5g28kcal0.1g0.1g3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana544g654kcal58.4g24g34.2g0.6g
Valittu annoskoko272g327kcal29.2g12g17.1g0.3g
Annoskoko puolitettuna136g164kcal14.6g6g8.6g0.2g
Arvot/100g100g120kcal10.7g4.4g6.3g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=424179