Outo peltileipä kuituinen

Nonnih! Kaikki sekasin.

Ite käytän sokeria nostatusta nopeuttamaan mutta eihän ole välttämätön.

Nostata jos ehit tai heitä pellille ja kauli pellin kokoiseksi.

Ehkä tarttee hiukan jauhoja/leseitä ettei tartu kaulimeen.

Kaulinnan jälkeenkin voipi vielä nostattaa ja sitten uuniin 250 astetta ja noin puolisen tuntia! Tätä täytyy vähä kattella pohjasta ja välistä miten kypsyy.

Hyvää kuidukasta.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 34 grammaa

Pehmo84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Fiber husk (1rkl=10g)10g1kcal0.2g0g0.1g8.6g
Ruisjauho Pirkka81g247kcal7.8g49.3g1.6g12.1g
Graham täysjyvävehnäjauho, Myllyn Paras (1dl=65g)44g140kcal6g25.4g1.4g5.5g
Vehnälese Sydänystävä 5tl 5g14g19kcal1.9g1.9g0.5g6.5g
Palasokeri (Dansukker), annos 2.1g2g8.1kcal0g2g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 118g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva, annos 11g3.7g13kcal1.7g1.5g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana544g856kcal35.2g160.2g7.6g65.4g
Valittu annoskoko272g428kcal17.6g80.1g3.8g32.7g
Annoskoko puolitettuna136g214kcal8.8g40.1g1.9g16.4g
Arvot/100g100g157kcal6.5g29.4g1.4g12g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=116040