Suklaafudge

Sekoita kaakaojauhe, sokeri, siirappi ja kerma; keitä n. 35 min kokoajan sekoittaen.

Voit tarkistaa toffeen rakenteen tiputtamalla tipan kylmään veteen; jos se jähmettyy se on valmista.

Lisää voi ja vaniljasokeri, vatkaa kuohkeaksi.

Aseta seos jäähtymään uunipellille, vuokaan tms, voidellun leivinpaperin päälle.

Reseptistä tulee n. 50 annosta ja yksi annos painaa n. 17 grammaa

O0na
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaakaojauhe, sokeroimaton 20g72kcal3.6g2.1g4.2g5.9g
Sokeri 152g616kcal0g151.5g0g0g
Siirappi 13g39kcal0g9.6g0g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 65g214kcal1.3g1.9g22.7g0g
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 18g129kcal0.1g0.1g14.5g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g4.9g20kcal0g4.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana544g2179kcal10g340g82.8g11.8g
Valittu annoskoko272g1089kcal5g170g41.4g5.9g
Annoskoko puolitettuna136g545kcal2.5g85g20.7g3g
Arvot/100g100g400kcal1.8g62.5g15.2g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=158297