Jogurttiletut

Sekoita jogurtin sekaan maito ja munat.

Sekoita toisessa astiassa jauhoihin suola ja leivinjauhe.

Lisää kuivat aineet nesteeseen ja sekoita hyvin.

Lisää lopuksi vielä mukaan juokseva margariini.

Anna seistä puolisen tuntia ja paista pikkulettupannulla.

Jauhojen tilalla voi käyttää myös vehnäjauhoja ja jogurtiksi voit valita tietenkin oman suosikkisi!

Reseptistä tulee n. 50 annosta ja yksi annos painaa n. 17 grammaa

Rusinalintu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mansikkajogurtti (Valio)79g64kcal2.7g9.5g1.6g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 79g36kcal2.4g3.8g1.2g0g
Kananmuna kuoreton 52g75kcal6.5g0.2g5.4g0g
Spelttijauhot, puolikarkea, brinkkala48g152kcal7.1g28.1g1.2g4.8g
Ruokasuola jodioitu 2.2g0.1kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 1.6g2.8kcal0.1g0.6g0g0g
Juokseva kasviöljyvalmiste (Pirkka), annos 10g10g71kcal0g0g7.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana544g800kcal37.6g84.4g34.4g9.6g
Valittu annoskoko272g400kcal18.8g42.2g17.2g4.8g
Annoskoko puolitettuna136g200kcal9.4g21.1g8.6g2.4g
Arvot/100g100g147kcal6.9g15.5g6.3g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=181979