Rouhea porkkanakakku

Pilko pieniksi tai raasta pestyt porkkanat.

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää öljy rauhallisesti samalla vatkaten.

Lisää jauho-vaniljasokeri-leivinjauhe-rui
shiutaleseos.

Lisää porkkanat viimeiseksi ja sekoita taikinaa rauhallisesti.

Iso annos, joten kannattaa tehdä yleiskoneella.

Taikina on vetelähköä, mutta tiivistyy paistettaessa.

Laita vuokiin paperia tai voitele ja korppujauhota ne.
Kaada taikina vuokiin (3) ja paista 175 asteessa n tunti viisitoista minuuttia.

Voit laittaa paperin päälle kun kakku on saanut haluamasi värin.

Reseptistä tulee n. 79 annosta ja yksi annos painaa n. 34 grammaa

Ropelli65

Ropelli65 sanoi...

Yllätys, yllätys tästä tuli aivan ihanaa.

maanantai 20.10.2014 klo 19:34

AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 63g21kcal0.4g3.5g0.1g1.6g
Sokeri 36g147kcal0g36.1g0g0g
Intiaanisokeri (Bolivia), annos 10g26g89kcal0.4g22.7g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 55g69kcal6.1g0.1g5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 51g175kcal5.2g35.7g0.6g1.8g
Grahamjauho 10g33kcal1.1g6.2g0.2g1g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g2.5g10kcal0g2.5g0g0g
Leivinjauhe 2g3.6kcal0.1g0.8g0g0g
Nalle täysjyvä ruishiutaleet 1dl=30g6.1g20kcal0.5g3.7g0.1g1.2g
Rypsiöljyvalmiste 80%, keiju, juokseva 20g144kcal0g0g16.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana544g1424kcal27.6g222.6g44.6g11.2g
Valittu annoskoko272g712kcal13.8g111.3g22.3g5.6g
Annoskoko puolitettuna136g356kcal6.9g55.7g11.2g2.8g
Arvot/100g100g262kcal5.1g40.9g8.2g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=443604