Insalata Mozzarella

1. Keitä pasta ohjeen mukaan.

Huuhtele ja valuta.

2. Sekoita marinadin aineet keskenään: 2rkl rypsiöljyä, 1 rkl balsamiviinietikkaa, 2rkl app. mehua, 1/2-1 tl suolaa, 1 tl sokeria, 1/2-1tl mustapippurirouhetta, 1 vs. kynsi, 1/2dl tuoreita basilikan lehtiä hienonnettuna.

Lisää marinadi pastan joukkoon ja anna marinoitua kylmässä pari tuntia.

3. Leikkaa mozzarella viipaleiksi (alkup.

Ohjeen mukaan 200g, tähän laskettu 1 pkt / 125g) ja kirsikkatomaatit puoliksi.

Vuoraa laakea astia revityllä salaatilla.

Asettele päälle marinoitu pasta, mozzarella ja tomaatit.

Koristele basilikan lehdillä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 272 grammaa

Mariaana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Proteiinipasta, tumma, Torino38g128kcal8.6g19.9g1.4g2.2g
Balsamiviinietikka (Kuhne), annos 15g3.8g4.2kcal0g0.9g0g0g
Appelsiinimehu, Valio, 2 dl38g14kcal0.4g3.4g0g0g
Sokeri 1g4.1kcal0g1g0g0g
Rypsiöljy 7g62kcal0g0g7g0g
Basilika, tuore 2.5g0.7kcal0.1g0g0g0g
Mozzarella Granarolo, 1 pkt=125g31g77kcal5.6g0.2g5.9g0g
Miniluumutomaatti, annos 250g63g13kcal0.4g2.1g0.2g0g
Jäävuorisalaatti rapea, amerikansalaatti 88g11kcal1g0.9g0.2g1.1g
Valkosipuli 1.5g1.6kcal0.1g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana544g629kcal32.4g57.2g29.4g6.6g
Valittu annoskoko272g315kcal16.2g28.6g14.7g3.3g
Annoskoko puolitettuna136g157kcal8.1g14.3g7.4g1.7g
Arvot/100g100g116kcal6g10.5g5.4g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=56565