Parsakaalikeitto, Esikko

Öljy kattilaan, lisää paloitellut kasvikset , sekoittele niitä kunnes saavat hieman väriä.

Lisää vesi, liemikuutiot.

Anna muhia kunnes kasvikset ovat pehmeitä.

Soseuta, lisää suola ja sulatejuusto.

Hämmennä kunnes juusto on sulanut.

Bon appetit!

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 311 grammaa

Esikko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)5.3g1.4kcal0.1g0.3g0g0.1g
Tomaatti 8.8g2kcal0g0.3g0g0.1g
Parsakaali brokkoli 70g25kcal3.2g1.4g0.2g1.8g
Kasvisliemikuutio 1.9g5.9kcal0.2g0.3g0.5g0g
Sulatejuusto (Koskenlaskija) voimakas8.8g25kcal1.7g0g1.9g0g
Vesi175g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 0.9g7.7kcal0g0g0.9g0g
Valkosipuli 1.4g1.5kcal0.1g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana544g135kcal10.6g5g7g4g
Valittu annoskoko272g68kcal5.3g2.5g3.5g2g
Annoskoko puolitettuna136g34kcal2.7g1.3g1.8g1g
Arvot/100g100g25kcal1.9g0.9g1.3g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=269264