Tuorepuuro (et-lehdestä)

Sekoita vesi ja jogurtti.

Lisää kaurahiutaleet ja sekoita.

Laita päälle jäiset mustikat, pähkinärouhe ja öljy.

Anna seistä sen aikaa (tai yön yli jääkaapissa), ett mustikat sulavat.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 311 grammaa

Leila48
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaurahiutaleet, tavalliset (Elovena, Aamunhyvä ym.) 40 g, 1 dl35g119kcal4.9g19.6g2.3g3.9g
Vesi88g0kcal0g0g0g0g
Ingman rasvaton vaniljajogurtti (uusi kevyempi)131g53kcal4.9g8.5g0.1g0g
Mustikka metsä- 0.7g0.3kcal0g0g0g0g
Pellavansiemenöljy13g118kcal0g0g13.1g0g
Hasselpähkinärouhe, Pirkka, 1 dl4.4g28kcal0.6g0.1g2.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana544g636kcal20.8g56.4g36.6g7.8g
Valittu annoskoko272g318kcal10.4g28.2g18.3g3.9g
Annoskoko puolitettuna136g159kcal5.2g14.1g9.2g2g
Arvot/100g100g117kcal3.8g10.4g6.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=343111