KKKH Rahkasämpylät

Lämmitä maitorahka-vesiseos.

Lisää hiiva ja mausteet.

Lisää ruishiutaleet ja anna turvota 5 min. Alusta joukkoon vehnäjauhot ja lisää rasva.

Anna kohota ja leivo sämpylät.

Kohota.

Paista 200-225 asteessa 10-15 min.

Reseptistä tulee n. 17 annosta ja yksi annos painaa n. 64 grammaa

Bilehile
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 63g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 13g9kcal1.6g0.1g0.1g0.9g
Suola, annos 3g1g0kcal0g0g0g0g
Ruishiutale 30g89kcal2.6g15.6g0.7g4.2g
Vehnäjauho puolikarkea 81g279kcal8.3g56.9g1g2.8g
Flora culinesse13g93kcal0g0g10.3g0g
Maitorahka (Pirkka)63g41kcal7.5g2.5g0.2g0g
Siirappi 10g30kcal0g7.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana544g1081kcal40g165g24.6g15.8g
Valittu annoskoko272g541kcal20g82.5g12.3g7.9g
Annoskoko puolitettuna136g270kcal10g41.3g6.2g4g
Arvot/100g100g199kcal7.3g30.3g4.5g2.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=114584