Sitruuna-kanakastike

Kypsennä rintafileet uunissa pakkauksen ohjeen mukaan.

Kuutioi.

Sulata voi, sekoita jauhot.

Älä ruskista.

Lisää nesteet ja mausteet.

Anna kiehua hiljalleen, kunnes kypsää.

Lisää broilerikuutiot ja tarkista maku.

Nokare voita kruunaa maun.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 242 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala1.5g4.3kcal0.3g0.1g0.3g0g
Vesi56g0kcal0g0g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton6.3g1.3kcal0g0.1g0g0g
Broilerin rintafilee, maustettu (Solängen), annos 100g141g158kcal30.9g2g2.8g0.7g
Kevytkerma28g34kcal0.9g1.3g2.8g0g
Ruokakerma Valio 5%28g17kcal0.3g0.8g1.4g0g
Vehnäjauho puolikarkea 9g31kcal0.9g6.4g0.1g0.3g
Voi (perinteinen meijerivoi)2.1g15kcal0g0g1.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana544g521kcal66.6g21.4g18.2g2g
Valittu annoskoko272g260kcal33.3g10.7g9.1g1g
Annoskoko puolitettuna136g130kcal16.7g5.4g4.6g0.5g
Arvot/100g100g96kcal12.2g3.9g3.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=203790