Possunlihakastike

Poista lihasta näkyvä rasva ja kalvot, viipaloi ohuiksi viipaleiksi.

Mausta soijakastikeella, jätä maustumaan n. 30 min. Silppua sipuli.

Ruskista lihat rypsiöljyssä muutamassa erässä sipulin kanssa.

Lisää ruokakerma ja hauduta n. 10 min.

Tarjoa lisäksi esim.

lohkoperunoita.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 218 grammaa

Taiska
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)42g11kcal0.5g2g0.1g0.7g
Porsaanfilee ulko/sisäfilee, rasvaa 4,5 % 146g183kcal30.7g0g6.6g0g
Soijakastike, Aroi, aito kiinalainen, 10ml9g12kcal0.6g1.9g0g0g
Rypsiöljy, kultasula (Raisio), annos 5g6.3g56kcal0g0g6.3g0g
Ruokakerma 2% (Valio), annos 50g69g38kcal2.1g4.4g1.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana545g601kcal67.8g16.6g28.8g1.4g
Valittu annoskoko273g301kcal33.9g8.3g14.4g0.7g
Annoskoko puolitettuna136g150kcal17g4.2g7.2g0.4g
Arvot/100g100g110kcal12.4g3g5.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=111414