Persikkapiirakka

150 g rasvaa (vähärasvainen Oivariini)
1 dl sokeria
1 muna
3 dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta

1 prk kermaviiliä
1/2 dl sokeria
1 tl vaniljasokeria
pienen sitruunan mehu

1 tlk persikoita

Vaahdota rasva ja sokeri, lisää muna.

Sekoita kuivat ainekset ja lisää rasva-sokeri-munaseokseen.

Taputtele piirakka/irtopohjavuuan pohjalle.

Sekoita täytteen ainekset.

Viipaloi persikat ja lado taikinan päälle, kaada päälle kermaviiliseos.

Paista 200 asteessa n. 30 min.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 109 grammaa

Hannat
AineksetMääräEnergiaPHRK
Persikkasäilyke Del Monte66g32kcal0.3g7.3g0.1g0.7g
Sitruunamehu, laimentamaton5.8g1.2kcal0g0.1g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g1g4kcal0g1g0g0g
Kevyt kermaviili 3.5% hyla (Valio)50g33kcal1.6g2.4g1.8g0g
Leivinjauhe1.5g2.6kcal0.1g0.6g0g0g
Vehnäjauho, Anni Helena, 1 dl53g194kcal6.3g38.9g1.1g1.8g
Kananmuna kuoreton26g37kcal3.1g0g2.6g0g
Sokeri33g133kcal0g32.7g0g0g
Oivariini vähärasvainen38g208kcal0.4g0.4g22.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana545g1288kcal23.6g166.8g56.6g5g
Valittu annoskoko273g644kcal11.8g83.4g28.3g2.5g
Annoskoko puolitettuna136g322kcal5.9g41.7g14.2g1.3g
Arvot/100g100g236kcal4.3g30.6g10.4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=29983