Kaalipossupata

Lado pilkotut kaalit, sipulit ja porkkanat uunipataan.

Lisää maustepippuria, suolaa ja lihaliemijauhetta.

Paista possupalat pannulla ja lisää pataan.

Lisää vettä ja anna hautua 175 asteessa n. 2 - 3 tuntia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 218 grammaa

Roona78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 125g35kcal1.5g5.1g0.2g2.6g
Sipuli (kuorittu)31g8.4kcal0.4g1.5g0.1g0.5g
Porkkana, keskikokoinen 65g20g5.7kcal0.1g1.2g0g0.5g
Viljapossun sisäfilee maustamaton (Hk), annos 125g78g102kcal16.4g0g3.2g0g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g16g4.7kcal0.2g0.6g0g0g
Valkosipuli 2.3g2.5kcal0.2g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana545g315kcal37.6g17.6g7g7.2g
Valittu annoskoko272g158kcal18.8g8.8g3.5g3.6g
Annoskoko puolitettuna136g79kcal9.4g4.4g1.8g1.8g
Arvot/100g100g58kcal6.9g3.2g1.3g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=312589