Jauhelihakanttarellisipulimuhennos

Paista sipulit ja pilkotut sienet rasvassa.

Paista jauheliha (älä lisää rasvaa).

Yhdistä ainekset ja mausta ruokakermalla ja haluamallasi mausteilla.

Jos haluat paksumpaa - lisää hieman jauhoja ja vettä ruskistettuun jauhelihaan.

Nauti salaatin ja raejuuston kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 218 grammaa

Mommy78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kevyt jauheliha (Rainbow), annos 70g125g207kcal25.1g0g12.5g0g
Kanttarelli, tuore, annos 100g94g23kcal1.7g2.8g0.5g1.8g
Sipuli (kuorittu)16g4.2kcal0.2g0.8g0g0.3g
Margariini 80% keskiarvo6.3g45kcal0g0g5g0g
Ruokakerma (Rainbow, 15%)31g52kcal0.9g1.3g4.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana545g659kcal55.8g9.8g45.4g4.2g
Valittu annoskoko273g330kcal27.9g4.9g22.7g2.1g
Annoskoko puolitettuna136g165kcal14g2.5g11.4g1.1g
Arvot/100g100g121kcal10.2g1.8g8.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=373461