Täytetyt paprikat

Ruskista pekoni ja jauheliha ja sekoita ne tuorejuustoon.

Lisää halutessasi mausteita.

Halkaise paprikat, poista siemenet ja täytä ne seoksella.

Laita päälle juustoraastetta/juustosiivu.

paista uunissa 200 asteessa noin 20 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 218 grammaa

Liisamariam
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika, punainen119g31kcal1.1g5.5g0.5g2.4g
Creme bonjour aurinkokuivattu tomaatti39g110kcal1.3g2.2g10.6g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha78g130kcal14.9g0g7.8g0g
Pekoni, filee, rasvaa 18 g 31g71kcal5g0.2g5.6g0g
Salaneuvos Gouda-juusto, kevyt 17%, Valio5g14kcal1.4g0g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana545g708kcal47.4g15.8g50.8g4.8g
Valittu annoskoko273g354kcal23.7g7.9g25.4g2.4g
Annoskoko puolitettuna136g177kcal11.9g4g12.7g1.2g
Arvot/100g100g130kcal8.7g2.9g9.3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=422317