Kaalilaatikko

Keitä pienistetty kaali lihaliemellä maustetussa vedessä.

Keitä 2 dl riisiä vedessä, ota lisäksi kaalin keitinlientä.

Paista ja mausta sipulit ja jauhelihat.

Sekoita kaikki ainekset keskenään ja tarkista maku.

Kaada kahteen isoon uunivuokaan.

Laita pinnalle voi nokareita.

Paista 175-200:ssa pari tuntia.

Laita osaksi aikaa folio päälle kuivumisen ja palamisen estämiseksi.

Reseptistä tulee n. 13 annosta ja yksi annos painaa n. 340 grammaa

Malluskaja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 246g546kcal43.1g0g41.9g0g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 431g981kcal81.9g0g73.3g0g
Sipuli (kuorittu)185g50kcal2.4g8.9g0.4g3.1g
Lihaliemikuutio Maggi6.2g17kcal0.6g0.4g1.4g0g
Vesi616g0kcal0g0g0g0g
Puuroriisi105g367kcal6.3g79.6g1.8g2.4g
Kuohukerma,valio,2dl123g419kcal2.5g3.7g43.1g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen62g20kcal2g3g0g0g
Suola, annos 3g3.7g0kcal0g0g0g0g
Voi 19g134kcal0.2g0.1g15g0g
Kaali, valkokaali924g195kcal11.1g31.4g1.8g19.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5440g5456kcal300.2g254.2g357.4g49.8g
Valittu annoskoko2720g2728kcal150.1g127.1g178.7g24.9g
Annoskoko puolitettuna1360g1364kcal75.1g63.6g89.4g12.5g
Arvot/100g100g100kcal5.5g4.7g6.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=433978