Suklaafudge

Sekoita kaakaojauhe, sokeri, siirappi ja kerma; keitä n. 35 min kokoajan sekoittaen.

Voit tarkistaa toffeen rakenteen tiputtamalla tipan kylmään veteen; jos se jähmettyy se on valmista.

Lisää voi ja vaniljasokeri, vatkaa kuohkeaksi.

Aseta seos jäähtymään uunipellille, vuokaan tms, voidellun leivinpaperin päälle.

Reseptistä tulee n. 50 annosta ja yksi annos painaa n. 17 grammaa

O0na
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaakaojauhe, sokeroimaton 195g720kcal36g21.4g42.2g59.2g
Sokeri 1517g6156kcal0g1515g0g0g
Siirappi 130g391kcal0.1g96.1g0g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 649g2142kcal13g19.5g227.1g0g
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 182g1290kcal1.4g0.7g145.3g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g49g195kcal0g48.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5440g21786kcal101g3401.8g829.2g118.4g
Valittu annoskoko2720g10893kcal50.5g1700.9g414.6g59.2g
Annoskoko puolitettuna1360g5447kcal25.3g850.5g207.3g29.6g
Arvot/100g100g401kcal1.9g62.5g15.2g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=158297