Puolukkalätyt, karppi

(Sulatetut) puolukat soseutetaan tehosekoittimella.

Lisätään loput ainekset (ripaus suolaa ja halutessaan kanelia, itse jätin kanelin laittamatta), sekoitetaan taikinaksi, vaahdottamista kannatta varoa muuten lätyistä tulee hauraita.

Taikina lusikoidaan leivinpaperilla vuoratulle pellille lättysiksi (12 kpl).

Paistetaan 200 asteisessa uunissa 10-15 minuuttia.

Itse en sulattanut puolukoita :D mutta ihan hyviä tuli silti!!!

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 136 grammaa

Hellsangel
AineksetMääräEnergiaPHRK
Puolukka 1335g518kcal5.9g90.8g6.7g34.7g
Kananmuna kuoreton 734g1047kcal91.8g2.2g75.3g0g
Psyllium husk (Natures of scandinavia), annos 7g17g9kcal1g0.5g0.3g16.7g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g334g2003kcal80.1g22g180.2g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl300g2703kcal0g0g300.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5440g12561kcal357.6g231g1125.8g102.8g
Valittu annoskoko2720g6281kcal178.8g115.5g562.9g51.4g
Annoskoko puolitettuna1360g3140kcal89.4g57.8g281.5g25.7g
Arvot/100g100g231kcal6.6g4.2g20.7g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=178794