Jogurttiletut

Sekoita jogurtin sekaan maito ja munat.

Sekoita toisessa astiassa jauhoihin suola ja leivinjauhe.

Lisää kuivat aineet nesteeseen ja sekoita hyvin.

Lisää lopuksi vielä mukaan juokseva margariini.

Anna seistä puolisen tuntia ja paista pikkulettupannulla.

Jauhojen tilalla voi käyttää myös vehnäjauhoja ja jogurtiksi voit valita tietenkin oman suosikkisi!

Reseptistä tulee n. 50 annosta ja yksi annos painaa n. 17 grammaa

Rusinalintu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mansikkajogurtti (Valio)794g635kcal27g95.2g15.9g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 794g362kcal23.8g38.1g11.9g0g
Kananmuna kuoreton 524g747kcal65.5g1.6g53.7g0g
Spelttijauhot, puolikarkea, brinkkala476g1524kcal71.4g280.9g12.4g47.6g
Ruokasuola jodioitu 22g0.6kcal0.1g0g0g0g
Leivinjauhe 16g28kcal0.8g6g0g0.1g
Juokseva kasviöljyvalmiste (Pirkka), annos 10g95g705kcal0g0g78.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5440g8000kcal377.2g843.6g344g95.4g
Valittu annoskoko2720g4000kcal188.6g421.8g172g47.7g
Annoskoko puolitettuna1360g2000kcal94.3g210.9g86g23.9g
Arvot/100g100g147kcal6.9g15.5g6.3g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=181979