Karppi Kesäkurpitsa-jauhelihavuoka

Paista jauheliha, mausta valkopippurilla ja niukalla suolalla.

Tee kesäkurpitsasta siivuja.

Lado vuokaan vuorotellen kesäkurpitsaa ja jahelihaa.

Lisää sinihomejuustomurut toiseksi viimeiseen kerrokseen.

Lopuksi kaada kerma joukkoon ja ripottele päälle parmesan.

Kypsytä uunissa 180 asteessa 1h.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 227 grammaa

Tinasusanna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 800g1772kcal140g0g136g0g
Kesäkurpitsa zucchini 1400g253kcal7.8g35g5.6g9.8g
Sinihomejuustomuru, Pirkka 150g pss80g268kcal17.6g0.1g22.4g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 400g1321kcal8g12g140g0g
Parmesanlastuja (Granotto bertozzi), annos 100g40g154kcal13.2g0g11.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5440g7533kcal373.2g94.2g630.4g19.6g
Valittu annoskoko2720g3766kcal186.6g47.1g315.2g9.8g
Annoskoko puolitettuna1360g1883kcal93.3g23.6g157.6g4.9g
Arvot/100g100g139kcal6.9g1.7g11.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=275134